Kom til borgermøde om fremtidens ældreliv
Hvordan skal fremtidens ældreområde se ud? Kom og giv dine input tirsdag den 22. oktober kl. 16.00 - 19.30 i SG Huset, Ryttervej 70 i Svendborg.
NyhedDato
Tirsdag den 22. oktober kl. 16.00 - 19.30.
Sted
Bevægelsen på 1. sal i SG Huset
Ryttervej 70
5700 Svendborg
Lad din stemme blive hørt
På mødet bliver der rig mulighed for, at du kan komme med dine ideer, behov og ønsker til fremtidens ældreliv. Der er lagt op til dialog i kommunens forskellige stande, og det er muligt at tage en snak med politikere eller medarbejdere fra ældreområdet.
Foredrag af Christine Feldthaus
Livsstilsekspert Christine Feldthaus gæster borgermødet og vil med sit foredrag ’Senior – aldrig i livet!’ komme med sine bud på, hvad der skal ske, når arbejdslivet slutter og den tredje alder starter.
Senior – aldrig i livet!
Forvent humor og uhøjtidelige toner. Kom og hør livsstilsekspert Christine Feldthaus give sine bud på, hvordan vi ser os selv i den tredje alder. Hvad skal der egentlig ske? Og hvad skal der være tid og råd til, når man er trappet ud af arbejdslivet eller på vej til det?
Med udgangspunkt i sin viden om danskerne, giver Christine sine bud på, hvad der venter lige om hjørnet – også for hende selv. I vil måske nikke genkendende til en del.
Tilmelding nødvendig
Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning bedes du tilmelde dig borgermødet senest 15. oktober 2024 på socmyn@svendborg.dk eller telefon 62 23 40 00, tast 3.
Masterplan for fremtidens ældreliv
Opdateringen af masterplanen for fremtidens ældreliv sker med udgangspunkt i nationale tendenser og viden på området. Derudover samarbejder politikere og medarbejdere med bl.a. Svendborg Kommunes Seniorråd, faglige organisationer og Ældre Sagen, der sammen med borgerne giver deres indspark til en lokal og vedkommende masterplan for fremtidens ældreliv.
Masterplanen skal sætte styring og retning for udviklingen af ældreområdet i Svendborg Kommune frem mod 2032.
Vi ved, at der i de kommende år bliver flere ældre, der kan få behov for pleje og hjælp fra ældreområdet. Det kræver, at vi som politikere prioriterer de midler og ressourcer, vi har bedst muligt ift. at støtte borgerne i et godt ældreliv. Det vil vi gerne have borgernes input til.