Kom til lysfest på Frederiksø

Lørdag den 7. december kl. 16.00 - 19.30 danner Frederiksø ramme om en magisk aften i lysets tegn.

Nyhed

Første lørdag i december lyser Frederiksø for 9. år i træk hele havnen op. Her inviterer de kreative værksteder og foreninger indenfor i lyset. 

Tag dem du holder af med til en hyggelig aften, hvor Svendborg Havn oplyses af fakler, udstillinger, bål og lanterner. Lokale foreninger og aktører går sammen om at skabe en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan mærke varmen ved bålfadene, deltage i kreative aktiviteter, udforske de gamle værftsbygninger og værksteder, og lune dig på de små serveringer som du kan finde rundt omkring på øen.

Som tidligere år er det planen, at de kulturelle lejere på Frederiksø, frivillige og samarbejdspartnere går sammen om at skabe den helt særlige begivenhed, der hvert år lokker flere tusinde gæster til havnen med lysinstallationer, workshops og meget mere.

Arrangementet arrangeres af Frederiksø Kunst og Kultur i samarbejde med Svendborg Kommune.

På Frederiksø Kunst og Kulturs Instagram-profil @frederiksosvendborg kan du følge med i forberedelserne, efterhånden som lysfesten nærmer sig.

 

Vil du på programmet?

Vil du, din forening, skole, organisation eller virksomhed være en del af lysfesten, kan du kontakte Michelle på lysfestfrederiksoe@gmail.com inden 25. oktober.

Man kan bidrage med alt fra fortællehjørner til danseshows. Præcis hvor på Frederiksø din aktivitet kan få plads, finder vi sammen ud af, når vi har det samlede program.