Under opbygning

Denne hjemmeside er under opbygning, så bær venligst over med os, hvis der er et par huller. 

Brug gerne feedback-funktionen 'Hjalp denne side dig?' nederst på de sider, hvor du synes vi gør det godt eller mangler noget.

Tak for din forståelse.

Ny hjemmeside i luften

Med sit nye design gør Svendborg Kommunes nye hjemmeside det enklere at finde den relevante information og at betjene sig af kommunens services. Det giver en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Nyhed

Fokus på selvbetjening og brugervenlighed

Vi er glade for at kunne lancere vores nye hjemmeside. Den er designet til at forbedre og forenkle adgangen til kommunens services via diverse selvbetjeningsløsninger, og har bl.a. gennem en optimeret søgefunktion særligt fokus på brugervenlighed. Det betyder, at det nu bliver lettere at finde den rigtige information. Målet er dog ikke blot at forbedre brugeroplevelsen, men også at frigive værdifulde ressourcer internt, som kan omdirigeres til at højne den overordnede service for borgerne.

På den nye hjemmeside kan du nemt og hurtigt foretage alt fra tilmelding til kommunale tilbud over ansøgning om tilladelser til betaling af gebyrer. Disse værktøjer, som er tilgængelige 24 timer i døgnet, giver mulighed for at håndtere dine kommunale ærinder hjemmefra eller på farten, hvilket sparer tid og kræfter for alle involverede.

Kim Bremer Christoffersen, som er chef for direktionssekretariatet i Svendborg Kommune fortæller om den nye hjemmeside, at brugervenlighed og enkelhed har været nøgleord i udviklingen:

"Vi har arbejdet for at sikre en kortere vej til den rigtige information", siger han, og fortsætter:

"Vores mål har hele tiden været at skabe en mere tilgængelig og effektiv platform, der ikke blot møder nutidens standarder, også hvad angår IT-sikkerhed, men som yderligere fremtidssikrer vores kommunikation med borgerne, som jo efterspørger digitale, smarte løsninger”.

Ud over brugervenlighed er der også tænkt på klimaet i arbejdet med den nye hjemmeside. Således har man som besøgende mulighed for at vælge en særlig CO₂-besparende version, som bl.a. undlader at vise billeder og bruger mørk baggrund, når man klikker rundt på siden.